6PAK Nutrition ISO Whey - 700 грама

Марка: 6PAK Nutrition
Цена:46.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 30 лв цена на доставка 3.00 лв.

- Висококачествен протеин изолат
- 26 грама протеин с всяка доза
- Висока биологична стойност (159)!
- Отличен източник на пълноценен протеин
- Подпомага покачването на чиста мускулна маса
- Почти перфектен аминокиселинен профил
- Вкус без аналог и страхотна разтворимост
 

Марката 6PAK Nutrition удари пазара на хранителните добавки, предлагайки висококачествени продукти с изпитан и ефективен състав. Суплементите са специално създадени за млади атлети и амбициозни спортисти, а всеки атлет оценява ползите от хранителните добавки. При 6PAK Nutrition те просто надминават очакванията, а в широката им гама продукти има по нещо за всеки, независимо от неговите спортни и здравословни цели.  6PAK Nutrition е добре утвърден производител на европейския пазар, като продуктите им се предлагат в 9 страни от Западна и Централна Европа. Продуктите се произвеждат във висококачествени GMP & HACCP сертифицирани съоръжения в най-големия производител на добавки в Европа - Полша под стриктен контрол за качеството и притежават всички необходими за това сертификати, включително регистрация в БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните), за да отговарят на специфичните изисквания за разпространение в България.

WHEY ISOLATE e високопротеинов суплемент, създаден по най-високите стандарти за качество и вкус. Отличен продукт с висока концентрация на протеин. Суплементът съдържа единствено незначителни следи от въглехидрати и мазнини. Суроватъчния протеин изолат е смятан за един от най-добрите източници, бързоусвоим и с висока биологична стойност. Това е от изключително значение след тренировка, когато всяка минута от възстановяването е важна, за да се постигне желания мускулен растеж.
 

Съдържание в 1 доза (30 гр.):

Енергия    495 КДж / 117 ккал
Мазнини    0,8 гр
    от които наситени    0,5 гр
Въглехидрати    1,4 гр
    от които захари    0,9 гр
Протеин (сухо вещество)    26 гр
Сол    0,04 грНачин на прием:

Смесете 1 мерителна лъжица (30 гр) с 200 мл вода или нискомаслено мляко. Приемайте по 1 доза сутрин, преди и след тренировка.

 

Опаковка:

700 грама

 

Количество в 1 доза:

30 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.