Fruit of the Earth Сок от Алое Вера 99,8%, - 3,785 л

Марка: Fruit of the Earth
Цена:59.99 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 30 лв цена на доставка 3.00 лв.
ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% /за пиене и козметични цели/
 
99,8% чист сок от Алое Вера от вътрешното гел филе, добит чрез студен процес на ръчно отделяне на вътрешното гел филе на листата на органично чисти растения Алое Вера /Aloe Barbadensis Miller/.
 
Различен е защото е чист!
 
- Сок от 100% вътрешно гел филе от листото на Алое Вера
- От сертифицирани органично чисти полета Алое Вера
- Добит чрез студен процес на обработка
 
Органичният, неподсладен сок от Алое на Fruit of the Earth има лек и свеж аромат с леко сладък финиш. Той е добит чрез студена обработка от вътрешното гел филе на растението. Той е изключително чист продукт без мазнини и въглехидрати, без калории и холестерол.
 

Съдържание:

99.8% Алое Вера
0.1% лимонена киселина
0.1% натриев бензоат (консервант за храна)
 
Без добавени: захар, скорбяла, сгъстители
 
Не е тестван върху животни.
 

Начин на прием:

Разклатете добре. Пийте 4 до 8 унции /120мл. до 240мл./ при хранене или по избор. Налейте направо от бутилката или смесете с любимия си сок. След отваряне съхранявайте в хладилник до 1 месец.
 
Спазвайте максималната дневна доза. Пазете далеч от деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното храненe.
 
Бележка: Бутилката е с топлоустойчива капачка, отпечатай преди употреба.
 
Вкус: Може да забележите разлика между вкуса на Алое Вера на Fruit of the Earth и други брандове. 99,8% Алое Вера има отличителен вкус, който липсва в продукти с по-малка чистота.
 
Важно: Сокът Алое Вера на Fruit of the Earth може да бъде по-тъмен поради сезонни вариации. Малки частици Алое Вера може да се появят. Това е нормално и по никакъв начин не нарушава чистотата или ефективността на продукта.
 
Fruit of the Earth произвежда най-качественото и продавано Алое Вера в Америка. Използва се само най-доброто алое от сертифицирани органично чисти полета Алое Вера и всичко, което се произвежда се тества за качество и чистота.
 
Това е причината Fruit of the Earth да е #1 в САЩ!
 

Опаковка:

3785 грама

 

Количество в 1 доза:

120 мл. до 240 мл

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.