Сайтът www.krasivitela.com предоставя информация за продуктите, предлагани от фирмата, както и възможност за поръчването им онлайн. Условията за поръчка и цените за доставка на продуктите са указани в сайта и са въпрос на личен избор на клиента. 
 

За да използвате онлайн магазина, е необходимо да се регистрирате като потребител и да попълните необходимите данни. "Красиви Тела"  гарантира пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст, освен ако той изрично не е разрешил. Личната информация, използвана от сайта не се продава, предава или по какъвто и да било начин споделя с трети страни и е изцяло съобразена със Закона за защита на личните данни и цялото българско законодателство.


Настоящите Общи условия дават информация и съдържат правилата за работа и потребление на ресурсите на сайта. Всеки един посетител приема да ги спазва, разбира и е съгласен, че по всяко време можем да ги променим без предизвестие.


"Красиви тела" има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като сайта не поема задължението да ги актуализира. Част от информацията, публикувана в този сайт, е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и/или не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти или чрез предоставяните в сайта услуги за обратна връзка.


"Красиви тела"  , неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на сайта.


Стандартния срок за доставка на продуктите е до 14 работни дни. Продуктите, които са в наличност се изпращат до 2 работни дни.


Доставката на продукти на обща стойност над 30 лв е безплатна за клиента, а за поръчка до 30 лв е фиксирана 3 лв.

 

Продуктите се доставят с куриер "Speedy" (икономична доставка), ако клиента предпочита друг куриер или услуга задължително трябва да уведоми екипа на "Красиви тела" в полето на поръчката. Ако стойноста на избраната ДОПЪЛНИТЕЛНА услуга надвишава тази, която е заложена в ценоразписа на куриера е възможно, клиента да бъде таксуван с разликата. В такъв случай, той ще бъде уведомен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди изпращането на поръчката. 


Клиенти, които ползват VIP карта или карта с намаление, получават своята отстъпка на база основна цена. 

 


Ако нещо в условията е неясно или даден въпрос не е засегнат, моля обърнете се към член от екипа на "Красиви тела".


e-mail info@krasivitela.com;  Skype krasivi.tela; Facebook krasivi.tela;   GSM 0899 158956