Natrol ALA 100 mg - 100 капс.

Марка: Natrol
Цена:19.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 30 лв цена на доставка 3.00 лв.
Алфа Липоевата Киселина е ефикасен продукт с мощно антиоксидантно действие, неутрализиращ влиянието на свободните радикали в организма и предпазващ клетките от евентуално увреждане. 
В своята същност алфа-липоевата киселина представлява мастна киселина, необходима на тялото в процеса на енергийно производство за поддържане на нормалните жизнени функции. В спортно-здравните среди алфа-липоевата киселина се е утвърдила като изключително мощен антиоксидант, фокусирал свойствата си към облекчаване процесите на стареене. Тя взима участие в трансформирането на глюкозата (кръвната захар) в запас от енергия. Алфа-липоевата киселина е сред най-предпочитаните и използвани продукти за увеличаване на мускулната маса при високовъглехидратен режим на хранене.
Тази мастна киселина притежава и антиоксидантни свойства и има способността да неутрализира потенциално опасните субстанции – т.нар. ‘свободни радикали’. Уникално свойство, отново присъщо на алфа-липоевата киселина, е това, че тя може да функционира и въздейства както във водна, така и в мастна среда – качество, което не притежават например добре известните антиоксиданти-витамините С и Е.
 
* Неутрализира ‘състаряващия’ ефект, предизвикан от натрупаните в организма свободни радикали
* Приемът се препоръчва в случаи на диабет поради свойството да регулира нивата на кръвната захар
* Повишава нивата на причинения от напредването на възрастта спад в имунитета
* Редуцира възможността от клетъчно увреждане вследствие вредното влияние на свободните радикали
* Стимулира производството на енергия
* Препоръчителната доза за еднократен дневен прием съдържа 100 mg алфа- липоева киселина
 

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Alpha Lipoic Acid 100 mg *

 

Други съставки:

Желатин, вода, магнезиев стеарат, силициев диоксид.
Не съдържа мая, пшеница, царевица, мляко, яйца, соя, глутени, изкуствени оцветители и аромати, прибавка на захар, нишесте и консерванти.

 

Начин на прием:

Приемайте по 1 таблетка веднъж дневно, заедно с храна

 

Опаковка:

100 капс.

 

Количество в 1 доза:

1 капс.

 

Внимание:

Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.