SAN Performance Glutamine - 300 гр.

Марка: SAN
Цена:44.00 лв.
  • * Безплатна доставка за поръчка над 30.00 лв.
  • * За поръчка до 20 лв цена на доставка 3.00 лв.
  • * Точки : 44.00

SAN Performance Glutamine е хранителна добавка, която предпазва мускулите от разпад по време на тежките тренировки и в същото време спомага за надграждането на нови мускулни влакна.Всички знаем, че глутамина е аминокиселина, която фигурира в най-големи количества в човешкото тяло, и която е важна за неговите функции. 

SAN Performance Glutamine  спомага за повишаване нивата на растежния хормон в тялото по естествен път, значително ускорява възстановяването и надграждането на вашите мускули, подсилва имунната система и създава оптимална среда за бърз мускулен растеж. 
 
SAN Performance Glutamine  се приема в дозировка от 5 грама разтворени с вода 2 пъти дневно, като за предпочитане е един от приемите да е преди, а другият след вашата тренировка. Продукта се приема два пъти дневно и в почивни дни.
 

Съдържание в 1 доза (5 гр.):

L-Glutamine (Pure Japanese Grade) - 5 гр
 
 
Други съставки:
 
Не съдържа:
Без мая, царевица, пшеница, захар, сол, Citrus Dairy, риба или добавени консерванти.
 

Начин на прием:

Приемайте 1 доза (5 гр.) SAN Performance Glutamine преди тренировка и още една доза веднага след тренировка. 

При усилени тренировки и нужда от повишено възстановяване добавете 1 доза (5 гр.) вечер преди лягане.

 

Опаковка:

300 грама

 

Количество в 1 доза:

5 грама
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.