Красиви тела е един от водещите он-лайн магазина за хранителни добавки и аксесоари в България. Ние сме на пазара повече от 4 години и за това време доказахме, че работим коректно, точно и бързо. Винаги сме се водили от идеята, че клиента е най-важен и се стараем да задоволим високите изисквания на нашите потребители.

На страницата  www.krasivitela.com ще намерите актуална информация за продуктите, новини от света на фитнеса и боди билдинга, хранителни и тренировъчни програми. Вие можете да получите информация от нашите статии, в които са използвани материали от световно известни фитнес инструктори, диетолози, доктори и специалисти, както и да прочетете статии написани от нашия екип, придружени с практически съвети, видео клипове и реални тестове. Вие имате възможност да задавате въпроси в реално време чрез Skype на нашите специалисти, които с удоволствие ще Ви дадат съвет не само относно хранителните добавки, но и за тренировки, диети и възстановяване.


Екипът на www.krasivitela.com се състои от хора занимаващи се с фитнес и бодибилдинг повече от 15 години. Имаме сериозен опит с тренировките и възстановяването. За нас спортът е хоби, професия, страст и начин на живот. Реализирането на този сайт е резултат на огромното ни желание  да продължим да работим в областта на бодибилдинга, да споделим нашия опит и информация с Вас. Отворени сме към всякакви предложения, съвети, дебати и критики. Ние не искаме да свеждаме отношенията си с Вас нашите посетители до такива на продавач и купувач. Нашата цел е да Ви предоставим максимално изчерпателна и полезна информация за хранителните добавки, за да можете да изберете точно това от което се нуждаете. Ще се постараем да Ви предложим избор из между различни марки, разфасовки и форми на продуктите  на възможно най-изгодна цена.
 

От екипа на Красиви тела