ALL AMERICAN EFX KRE-ALKALYN 192 CAPS. LIMITED

Марка: ALL AMERICAN EFX
Стара цена:
120.00 лв.
Цена:60.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номер 
All American EFX е марка, която всеки свързва с висококачествен креатин Кре-Алкалин. Именно тя патентова през 4-ти Юни 2002г. в САЩ Кре-Алкалин с патентен номер на производство #6.399,611.
 
All American EFX Kre-Alkalyn е креатин, който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатенин преди да достигне до мускулите. Благодарение на специалната система за контрол на рН, креатин Кре-Алкалин не може да се превърне в креатинин. Продуктът е повече от 10 пъти по-ефикасен, отколкото креатин монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 1,5-3гр дневно без странични ефекти, като водна задръжка, подуване, стомашен дискомфорт и др.
 
Само нашият All American EFX Kre-Alkalyn в света използва три технологии, изобретени специално от нас за да модернизираме максимално нашите хранителни добавки:
 
1. pH-Xact Delivery Technology : Благодарение на тази техноловия, се доставя оптимална биоактивност на All American EFX Kre-Alkalyn като му дава прецизно високи нива на pH, нужни да достигне до кръвоносната система и да се разгради с крайна потентност. И ЗАПОМНЕТЕ – не е важно колко приемаш, а колко усвояваш!
 
2.Buchi Analytical : Това е нашият гарант за качество. Това е 100% гаранция за качество и за това, че нашите продукти са напълно легални и са произведени според общите норми и закони.
 
3. BioCeuticals Research & Development : Независими лаборатии следят нашите продукти за 16 изхвърлени от FDA субстанции, и нито един от всички 16 не е открит в продуктите на All American EFX Kre-Alkalyn.All American EFX Kre-Alkalyn е много по – ефикасен  от креатин монохидрата. Веднага след приема му, голяма част от монохидрата се превръща в креатинин, който се отделя с урината. Продукта Kre-Alkalyn ще ви даде омекотен креатин, който няма да се превърне в креатенин,  благодарение на специалната система за контрол на рН. Освен това, вие ще получите до 99%усвояемост на приетият креатин. Това означава, че ще се възстановявате много по – бързо, а силата която ще почувствите ще е светкавична и експлозивна!
 
Това не е всичко! All American EFX Kre-Alkalyn има още няколко предимства. Няма нужда от зареждаща фаза. Приет час преди вашата тренировка, този суплемент ще влее цялата необходима доза креатин  в кръвния ви  поток, готов  да активира  мускулните клетки. Всички са чували и изпитвали отрицателните ефекти от приема на обикновен креатин.
 
С All American EFX Kre-Alkalyn вие няма да се подуете, да подпухнете, и да задържате вода. Не прави компромиси със себе си – довери се на All American EFX Kre-Alkalyn.Съдържание в 1 доза: ( 2 капсули) :


Kre-Alkalyn   1500 mg
(Buffered Creatine Monohydrate) US Patent #6,399,661
 
 
Други съставки:
Maltodextrin, Magnesium Stearate
 
 
Начин на прием:

Приемайте 2 капсули преди и две капсули след физическо натоварване!
Приемайте единствено в дни със спорт!

Опаковка:

192 капсули / 96 дози 
 
 
Количество в 1 доза:

2 капсули / 1500мг 
 
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.