6 съвета за по-голямо и стегнато дупе

12.08.2022 15:46:13

6 съвета за по-голямо и стегнато дупе

Когато искаме да направите голяма промяна във вашата физика, това отнема известно време, упорит труд и търпение.

Страхотното обаче е, че можете да ускорите напредъка си значително, като използвате някои изпитани техники. Не, това няма да е вашият „златен билет“, но получаването на по-голямо дупе по-бързо е свързано с правенето на правилните упражнения и правилното им изпълнение.

За да  придобиете по-голямо дупе, което е естетически приятно, ще трябва да изградите малко мускули. А да не говорим, че няма да има мъж, който да не се обърне след вас.

Не, няма да станете обемисти, не, мускулът ви няма да се „превърне в мазнина“, ако пропуснете тренировъчен ден, и въпреки че не можете да очаквате големи промени за една нощ, това ще ви приближи по-бързо до целите ви.

Така че нека да преминем към съветите за по-бързо получаване на по-голямо дупе.

Как да изградите по-голямо дупе

#1 – Ако искате размер, имате нужда от мускули

Както казах преди, освен ако не искате отпусната и мека задна част, ще трябва да изградите мускули. Искате тази твърда, кръгла, повдигната задна част, която изглежда страхотно както облечена, така и съблечена, нали?

За да постигнете това, ще трябва да изградите малко мускули.

Вдигането на тежести с правилната интензивност ще причини микроразкъсвания в мускулите ви. След това тялото ви възстановява тези мускули, за да стане по-голямо и по-силно. Колкото по-често тренирате, толкова по-бързо можете да качите мускули - стига да можете да се възстановите и ядете питателна храна.

Ще трябва да оставите поне 48 до 72 часа между тренировките, за да могат мускулите ви да се възстановят адекватно.

#2 – Вашият тип тяло ще играе голяма роля

Можете да контролирате какво ядете и колко интензивно тренирате, но не можете да контролирате типа на тялото си.

Поставете си реалистични цели и знайте какъв е вашият тип тяло. Може или не може да се наложи да направите някои значителни промени в мускулатурата си. Може или не може да се наложи да имате изключително структурирана рутинна тренировка, да приготвяте всичките си ястия и да поддържате различни добавки.

За някои качването на мускули е лесно, но загубата на телесни мазнини е трудно.

Научете тялото си, приемете вашия тип тяло и се научете да работите с вашия тип тяло, за да постигнете вашите резултати. Няма нищо невъзможно — просто може да отнеме повече работа, отколкото някой друг.

#3 – Използвайте свободни тежести

Най-общо казано, вдигането от осем до 12 повторения на серия е достатъчно, за да поддържа високи нива на интензивност. Изберете тежест, която можете безопасно да вдигнете за всички повторения.

Когато за първи път започнете да вдигате, по-важно е да научите упражненията и да усъвършенствате изпълнението си, преди да скочите в по-големи тежести. Ако просто започнете да вдигате все по-тежко и по-тежко, в крайна сметка вашите лоши навици и лоша форма ще ви настигнат под формата на нараняване 

Сериозно, ако сте нов в вдугането, не бъдете герой и се опитайте да вдигнете колкото можете повече, веднага щом можете. Започнете с щангата и постепенно добавяйте тегло, докато формата ви се подобрява. Това е важна част от вашето пътуване, защото да се научите да тренирате правилно и да останете без наранявания е тайната за дълъг живот в здраве.

Искам да кажа, че не можеш наистина да направиш по-голям задник, ако си контузен, колкото и грубо да звучи.

#4 – Тренирайте интензивно

Ако искате да напредвате и да изграждате мускули бързо, тренировките с правилната интензивност са ключови. За да насърчите хипертрофията, трябва да изберете тежест, която правилно уморява мускулите ви и можете безопасно да изпълнявате тази тежест за поне осем до 12 повторения на серия.

Заедно с интензивността, обемът играе роля за това колко бързо можете да изградите мускули. Това означава, че ще трябва да се стремите към три до пет серии от осем до 12 повторения на избрано от вас упражнение.

Не е нужно да се тренирате до смърт, но ще трябва да вложите малко пот в играта.

#5 – Изберете ефективни упражнения

Сега, когато виждате колко е важно да вдигате тежести и да правите достатъчно повторения, за да насърчите хипертрофията, какви упражнения трябва да използвате?

Когато става въпрос за упражнения, трябва да забравите за упражненията за глутеуси, които не ви дават резултати. Упражненията по-долу са много ефективни за активиране на седалищните мускули и ви осигуряват солидна сила за подобряване.

Когато става въпрос за изграждане на по-голямо дупе, изборът на ефективни упражнения и изпълнението на качествени повторения ви отвежда по-далеч от простото добавяне на повече тежест. Така че, научете как правилно да изпълнявате тези упражнения и започнете да напредвате.

Клекове

Няма по-добро упражнение за изграждане на по-голямо дупе от клек с щанга. Научете техниката без тежест и бавно увеличавайте тежестта.  дупе, което искате.

Стълби

Независимо дали сте на 65 години и искате да изградите малко сила, или сте 19-годишен, който търси главоболие, стълбите са страхотни за всяко ниво на фитнес.

Вземете дъмбел във всяка ръка и пристъпете към издигнат предмет. В идеалния случай трябва да използвате плиометрична кутия, създадена за стъпване, но подреждането на няколко дискове един върху друг също може да свърши работа.

Колкото по-висока е стъпката, толкова по-голямо предизвикателство е тя. Бавно увеличавайте височината си с повишаване на вашето фитнес ниво.

Напади

Нападите, както с тежести, така и без тежести, подобряват цялостната ви мобилност и сила и извайват по-голямо дупе.

Други забележителни упражнения

 • Хип екстензии
 • Конвенционална и сумо мъртва тяга
 • Мъртва тяга
 • Румънска мъртва тяга

#6 – Изберете по-добри храни

Що се отнася до изграждането на дупето на вашите мечти, ще трябва да направите някои жертви. Не, няма да се налага да гладувате, но ще трябва да направите по-добър избор

Що се отнася до храненето, много хора смятат, че трябва да се придържате към салати и гладуване, за да видите някакви резултати... и това е далеч от истината. Всъщност тези, които постигат целта си за тегло с този метод, са тези, които изглеждат най-непривлекателни.

Знаеш ли, кльощав-дебел, без мускулна дефиниция, може би изглеждаше по-добре с по-голямо тегло. Ето защо мускулите са важни. Така че, за да изградите чиста мускулатура, докато изгаряте всички излишни телесни мазнини, ще трябва да захранвате тялото си правилно. Ако наистина искате да подобрите здравето си, готвенето е начинът, по който ще го постигнете.

Следващия път, когато вземете торбичка чипс, запитайте се дали сте яли нещо с витамини и минерали. Ял ли си плодове или зеленчуци? Ял ли си протеин днес?

Не е нужно да се отказвате от любимите си храни, просто трябва малко да промените хранителните си приоритети. Правилото 80/20 е страхотно – 80% от вашите калории идват от хранителни източници, докато останалите 20% могат да идват от каквото и да е. И така, при диета с 2000 калории, 1600 калории трябва да идват от хранителни източници, докато 400 калории могат да идват от това, което обичате.

И ще видите резултатите.

И така, какви видове храни трябва да ядете? Ето кратък списък на някои от най-добрите източници на всеки макронутриент.

Протеин

 • Риба - сьомга, тилапия, риба тон
 • Телешко 
 • Пиле
 • Свинско
 • Пуешко
 • Цели яйца 
 • Изварата 
 • Суроватка 

Въглехидрати

 • Ориз - кафяв, бял, черен
 • Киноа
 • овесени ядки
 • Бели картофи
 • Сладки картофи
 • Банани
 • портокали
 • елда
 • Боровинки
 • Ябълки
 • Боб
 • Леща за готвене
 • Нахут

мазнини

 • Авокадо – слагайте ги върху всичко
 • Тъмен шоколад
 • Цели яйца
 • Мазни риби
 • Ядки и семена
 • Кокосово масло
 • Зехтин
 • Пълномаслено кисело мляко

АКо не успеете да се справите сами с процеса на изграждане на перфектното дупе, ние от Красиви тела сме насреща да ви помогнем! винаги може да се обръщате за въпроси към нас!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ХРАНЕНЕ И ДИЕТИ

ХРАНЕНЕ И ДИЕТИ

6 съвета за по-голямо и стегнато дупе

6 съвета за по-бързо по-голямо дупе

Когато искаме да направите голяма промяна във вашата физика, това отнема известно време, упорит труд и търпение.Страхотното обаче е, че можете да ускорит Когато искаме да направите голяма промяна във вашата физика, това отнема известно време, упорит труд и търпение.Страхотното обаче е, че можете да ускорит 2022-08-12T15:47:33+02:00 6 съвета за по-голямо и стегнато дупе

<p><span>Когато искаме да направите голяма промяна във вашата физика, това отнема известно време, упорит труд и търпение.</span></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/ae7919cbd900e063e9c5d411ffc8d8a6.webp" width="452" height="286" /></p> <p><span>Страхотното обаче е, че можете да ускорите напредъка си значително, като използвате някои изпитани техники.<span>&nbsp;</span>Не, това няма да е вашият &bdquo;златен билет&ldquo;, но получаването на по-голямо дупе по-бързо е свързано с правенето на правилните упражнения и правилното им изпълнение.</span></p> <p><span></span></p> <p><span>За да<span>&nbsp; придобиете по-голямо дупе</span></span><span>, което е естетически приятно, ще трябва да изградите малко мускули. А да не говорим, че няма да има мъж, който да не се обърне след вас.</span></p> <p><span>Не, няма да станете обемисти, не, мускулът ви няма да се &bdquo;превърне в мазнина&ldquo;, ако пропуснете тренировъчен ден, и въпреки че не можете да очаквате големи промени за една нощ, това ще ви приближи по-бързо до целите ви.</span></p> <p><span>Така че нека да преминем към съветите за по-бързо получаване на по-голямо дупе.</span></p> <div class="fluid-width-video-wrapper"></div> <h2><span>Как да изградите по-голямо дупе<iframe width="300" height="150" style="width: 562px; height: 317px; margin: 0px; box-sizing: border-box;" src="https://www.youtube.com/embed/uPsl0bSnJEQ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="allowfullscreen" data-mce-fragment="1"></iframe></span></h2> <p><span></span></p> <h4><span>#1 &ndash; Ако искате размер, имате нужда от мускули</span></h4> <p><span>Както казах преди, освен ако не искате отпусната и мека задна част, ще трябва да изградите мускули.<span>&nbsp;</span>Искате тази твърда, кръгла, повдигната задна част, която изглежда страхотно както облечена, така и съблечена, нали?</span></p> <p><span>За да постигнете това, ще трябва да изградите малко мускули.</span></p> <p><span>Вдигането на тежести с правилната интензивност ще причини микроразкъсвания в мускулите ви.<span>&nbsp;</span>След това тялото ви възстановява тези мускули, за да стане по-голямо и по-силно.<span>&nbsp;</span>Колкото по-често тренирате, толкова по-бързо можете да качите мускули - стига да можете да се възстановите и ядете питателна храна.</span></p> <p><span>Ще трябва да оставите поне 48 до 72 часа между тренировките, за да могат мускулите ви да се възстановят адекватно.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/1517247257_v_braziliq_izbirat_mis_dupe_318579.png" width="582" height="304" /></span></p> <h4><span>#2 &ndash; Вашият тип тяло ще играе голяма роля</span></h4> <p><span>Можете да контролирате какво ядете и колко интензивно тренирате, но не можете да контролирате типа на тялото си.</span></p> <p><span>Поставете си реалистични цели и знайте какъв е вашият тип тяло.<span>&nbsp;</span>Може или не може да се наложи да направите някои значителни промени в мускулатурата си.<span>&nbsp;</span>Може или не може да се наложи да имате изключително структурирана рутинна тренировка, да приготвяте всичките си ястия и да поддържате различни добавки.</span></p> <p><span>За някои качването на мускули е лесно, но загубата на телесни мазнини е трудно.</span></p> <p><span>Научете тялото си, приемете вашия тип тяло и се научете да работите с вашия тип тяло, за да постигнете вашите резултати.<span>&nbsp;</span>Няма нищо невъзможно &mdash; просто може да отнеме повече работа, отколкото някой друг.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/fb_907798fd3a38b15efab4b6315e9ad701.jpg" /></span></p> <h4><span>#3 &ndash; Използвайте свободни тежести</span></h4> <p><span>Най-общо казано, вдигането от осем до 12 повторения на серия е достатъчно, за да поддържа високи нива на интензивност.<span>&nbsp;</span>Изберете тежест, която можете безопасно да вдигнете за всички повторения.</span></p> <p><span>Когато за първи път започнете да вдигате, по-важно е да научите упражненията и да усъвършенствате изпълнението си, преди да скочите в по-големи тежести.<span>&nbsp;</span>Ако просто започнете да вдигате все по-тежко и по-тежко, в крайна сметка вашите лоши навици и лоша форма ще ви настигнат под формата на нараняване&nbsp;</span></p> <p><span>Сериозно, ако сте нов в вдугането, не бъдете герой и се опитайте да вдигнете колкото можете повече, веднага щом можете.<span>&nbsp;</span>Започнете с щангата и постепенно добавяйте тегло, докато формата ви се подобрява.<span>&nbsp;</span>Това е важна част от вашето пътуване, защото да се научите да тренирате правилно и да останете без наранявания е тайната за дълъг живот в здраве.</span></p> <p><span>Искам да кажа, че не можеш наистина да направиш по-голям задник, ако си контузен, колкото и грубо да звучи.</span></p> <p><span></span></p> <h4><span>#4 &ndash; Тренирайте интензивно</span></h4> <p><span>Ако искате да напредвате и да изграждате мускули бързо, тренировките с правилната интензивност са ключови.<span>&nbsp;</span>За да насърчите хипертрофията, трябва да изберете тежест, която правилно уморява мускулите ви и можете безопасно да изпълнявате тази тежест за поне осем до 12 повторения на серия.</span></p> <p><span>Заедно с интензивността, обемът играе роля за това колко бързо можете да изградите мускули.<span>&nbsp;</span>Това означава, че ще трябва да се стремите към три до пет серии от осем до 12 повторения на избрано от вас упражнение.</span></p> <p><span>Не е нужно да се тренирате до смърт, но ще трябва да вложите малко пот в играта.</span></p> <p><span></span></p> <p><span></span></p> <h4><span>#5 &ndash; Изберете ефективни упражнения</span></h4> <p><span>Сега, когато виждате колко е важно да вдигате тежести и да правите достатъчно повторения, за да насърчите хипертрофията, какви упражнения трябва да използвате?</span></p> <p><span>Когато става въпрос за упражнения, трябва да забравите за упражненията за глутеуси, които не ви дават резултати.<span>&nbsp;</span>Упражненията по-долу са много ефективни за активиране на седалищните мускули и ви осигуряват солидна сила за подобряване.</span></p> <p><span>Когато става въпрос за изграждане на по-голямо дупе, изборът на ефективни упражнения и изпълнението на качествени повторения ви отвежда по-далеч от простото добавяне на повече тежест.<span>&nbsp;</span>Така че, научете как правилно да изпълнявате тези упражнения и започнете да напредвате.</span></p> <p><span></span></p> <p><strong><span>Клекове</span></strong></p> <p><span>Няма по-добро упражнение за изграждане на по-голямо дупе от клек с щанга.<span>&nbsp;</span>Научете техниката без тежест и бавно увеличавайте тежестта.<span>&nbsp;</span></span><span> дупе, което искате.<span></span></span></p> <p><span></span></p> <p><strong><span>Стълби</span></strong></p> <p><span>Независимо дали сте на 65 години и искате да изградите малко сила, или сте 19-годишен, който търси главоболие, стълбите са страхотни за всяко ниво на фитнес.</span></p> <p><span>Вземете дъмбел във всяка ръка и пристъпете към издигнат предмет.<span>&nbsp;</span>В идеалния случай трябва да използвате плиометрична кутия, създадена за стъпване, но подреждането на няколко дискове един върху друг също може да свърши работа.</span></p> <p><span>Колкото по-висока е стъпката, толкова по-голямо предизвикателство е тя.<span>&nbsp;</span>Бавно увеличавайте височината си с повишаване на вашето фитнес ниво.</span></p> <p><span></span></p> <p><strong><span>Напади</span></strong></p> <p><span>Нападите, както с тежести, така и без тежести, подобряват цялостната ви мобилност и сила и извайват по-голямо дупе.</span></p> <p><span></span></p> <p><strong><span>Други забележителни упражнения</span></strong></p> <ul> <li><span>Хип екстензии</span></li> <li><span>Конвенционална и сумо мъртва тяга</span></li> <li><span>Мъртва тяга</span></li> <li><span>Румънска мъртва тяга</span><span></span></li> </ul> <p><span></span></p> <h4><span>#6 &ndash; Изберете по-добри храни</span></h4> <p><span>Що се отнася до изграждането на дупето на вашите мечти, ще трябва да направите някои жертви.<span>&nbsp;</span>Не, няма да се налага да гладувате, но ще трябва да направите по-добър избор</span></p> <p></p> <p><span>Що се отнася до храненето, много хора смятат, че трябва да се придържате към салати и гладуване, за да видите някакви резултати... и това е далеч от истината.<span>&nbsp;</span>Всъщност тези, които постигат целта си за тегло с този метод, са тези, които изглеждат най-непривлекателни.</span></p> <p><span></span></p> <p><span>Знаеш ли, кльощав-дебел, без мускулна дефиниция, може би изглеждаше по-добре с по-голямо тегло.<span>&nbsp;</span>Ето защо мускулите са важни.<span>&nbsp;</span>Така че, за да изградите чиста мускулатура, докато изгаряте всички излишни телесни мазнини, ще трябва да захранвате тялото си правилно.<span>&nbsp;</span>Ако наистина искате да подобрите здравето си, готвенето е начинът, по който ще го постигнете.</span></p> <p><span></span></p> <p><span>Следващия път, когато вземете торбичка чипс, запитайте се дали сте яли нещо с витамини и минерали.<span>&nbsp;</span>Ял ли си плодове или зеленчуци?<span>&nbsp;</span>Ял ли си протеин днес?</span></p> <p><span>Не е нужно да се отказвате от любимите си храни, просто трябва малко да промените хранителните си приоритети.<span>&nbsp;</span>Правилото 80/20 е страхотно &ndash; 80% от вашите калории идват от хранителни източници, докато останалите 20% могат да идват от каквото и да е.<span>&nbsp;</span>И така, при диета с 2000 калории, 1600 калории трябва да идват от хранителни източници, докато 400 калории могат да идват от това, което обичате.</span></p> <p><span>И ще видите резултатите.</span></p> <p><span>И така, какви видове храни трябва да ядете?<span>&nbsp;</span>Ето кратък списък на някои от най-добрите източници на всеки макронутриент.</span></p> <p><strong><span>Протеин</span></strong></p> <ul> <li><span>Риба - сьомга, тилапия, риба тон</span></li> <li><span>Телешко&nbsp;</span></li> <li><span>Пиле</span></li> <li><span>Свинско</span></li> <li><span>Пуешко</span></li> <li><span>Цели яйца&nbsp;</span></li> <li><span>Изварата&nbsp;</span></li> <li><span>Суроватка&nbsp;</span></li> </ul> <p><span></span></p> <p><strong><span>Въглехидрати</span></strong></p> <ul> <li><span>Ориз - кафяв, бял, черен</span></li> <li><span>Киноа</span></li> <li><span>овесени ядки</span></li> <li><span>Бели картофи</span></li> <li><span>Сладки картофи</span></li> <li><span>Банани</span></li> <li><span>портокали</span></li> <li><span>елда</span></li> <li><span>Боровинки</span></li> <li><span>Ябълки</span></li> <li><span>Боб</span></li> <li><span>Леща за готвене</span></li> <li><span>Нахут</span></li> </ul> <p><strong><span>мазнини</span></strong></p> <ul> <li><span>Авокадо &ndash; слагайте ги върху всичко</span></li> <li><span>Тъмен шоколад</span></li> <li><span>Цели яйца</span></li> <li><span>Мазни риби</span></li> <li><span>Ядки и семена</span></li> <li><span>Кокосово масло</span></li> <li><span>Зехтин</span></li> <li><span>Пълномаслено кисело мляко</span></li> </ul> <p><span></span></p> <p><span>АКо не успеете да се справите сами с процеса на изграждане на перфектното дупе, ние от Красиви тела сме насреща да ви помогнем! винаги може да се обръщате за въпроси към нас!</span></p>

, , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки