Меню
Меню
KETO - нова категория само за продукти, подходящи за КЕТО хранене!

09.09.2021 18:36:06

KETO - нова категория само за продукти, подходящи за КЕТО хранене!

Ние от www.KRASIVITELA.com сме екип от хора, които се интересуват от спортно и здравословно хранене. Постоянно се информираме, учим ежедневно и следим ефикасността на различни тренировъчни методики, диети и съвети за хранене и добавки.

Всички знаем, че КЕТО храненето започна да навлиза все повече в ежедневието ни. Преди години беше популярно в САЩ и Европа, но вече започна да се практикува и у нас. Характерното при него е приемът на високи количества мазнини и протеини, ниски количества на въглехидрати. Като целта е тялото да влезе в т.нар. кетоза.

Хората на КЕТО хранене имат специфични нужди за добавките. Протеини, Аминокиселини, Ензими, Витамини и минерали, както и подходящи продукти за подсилване на имунитета и ускоряване процесите на изгаряне на телесни мазнини. Именно затова големите производители включиха в своите листи, продукти подходящи за ВМХ (Високо мазнинно хранене).

Ние от www.KRASIVITELA.com създадохме специална категория КЕТО, в която ще намерите голяма гама от добавки, подходящи точно за този вид хранене!

Разгледайте и пазарете сега с отстъпка от 10% с код KETO 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ХРАНЕНЕ И ДИЕТИ

ХРАНЕНЕ И ДИЕТИ

KETO - нова категория само за продукти, подходящи за КЕТО хранене!

KETO - нова категория само за продукти, подходящи за КЕТО хранене!

Ние от www.KRASIVITELA.com сме екип от хора, които се интересуват от спортно и здравословно хранене. Постоянно се информираме, учим ежедневно и следим ефик Ние от www.KRASIVITELA.com сме екип от хора, които се интересуват от спортно и здравословно хранене. Постоянно се информираме, учим ежедневно и следим ефик 2021-09-09T18:42:54+02:00 KETO - нова категория само за продукти, подходящи за КЕТО хранене!

<p>Ние от <strong>www.KRASIVITELA.com</strong> сме екип от хора, които се интересуват от спортно и здравословно хранене. Постоянно се информираме, учим ежедневно и следим ефикасността на различни тренировъчни методики, диети и съвети за хранене и добавки.</p> <p>Всички знаем, че <strong>КЕТО храненето</strong> започна да навлиза все повече в ежедневието ни. Преди години беше популярно в САЩ и Европа, но вече започна да се практикува и у нас. Характерното при него е приемът на високи количества мазнини и протеини, ниски количества на въглехидрати. Като целта е тялото да влезе в т.нар. <strong>кетоза</strong>.</p> <p>Хората на <strong>КЕТО хранене</strong> имат специфични нужди за добавките. Протеини, Аминокиселини, Ензими, Витамини и минерали, както и подходящи продукти за подсилване на имунитета и ускоряване процесите на изгаряне на телесни мазнини. Именно затова големите производители включиха в своите листи, продукти подходящи за <strong>ВМХ (Високо</strong> <strong>мазнинно хранене).</strong></p> <p>Ние от&nbsp;<strong>www.KRASIVITELA.com</strong> създадохме специална <a href="https://www.krasivitela.com/category/keto"><strong>категория</strong> <strong>КЕТО</strong></a>, в която ще намерите голяма гама от добавки, подходящи точно за този вид хранене!</p> <p></p> <p class="text-aligncenter"><a href="https://www.krasivitela.com/category/keto"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Разгледайте и пазарете сега с отстъпка от 10% с код KETO&nbsp;</strong></span></a></p> <p class="text-aligncenter"><span style="text-decoration: underline;"><strong></strong></span></p> <p class="text-aligncenter"><a href="https://www.krasivitela.com/category/keto"><span style="text-decoration: underline;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22367/files/image/keto-2.jpg" /></strong></span></a></p>

, , , , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки