Dedicated Nutrition BCAA Sensation 345 g / 30 serv

Марка: Dedicated Nutrition
Цена:70.00 лв.
бр:
 КУПИИзбери си вкус
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерBCAA Sensation е изключителна BCAA напитка без въглехидрати, която ускорява възстановяването, подпомага нарастването и защитава мускулите, зарежда с енергия и подобрява физическото представяне. BCAA Sensation  ви позволява да тренирате по-дълго, по-здраво и да се възстановите по-бързо в сравнение с когато и да било преди.
Научните изследвания доказват важната роля на аминокиселините BCAA при изграждане на мускулна маса, подобряване на издръжливостта и възстановяването след тренировка. BCAA Sensation е обогатен с екстра вещества, които взаимно действат и по този начин подобряват общия ефект от продукта.
BCAA Sensation има напълно прозрачен състав, който не се крие зад никакви "патентовани" смеси и неговите ефективни съставки са описани на етикета. Веднага ще ви зареди с необходимата енергия за тренировка благодарение на комбинацията от научно доказани и прецизно дозирани вещества. BCAA Sensation ще ви позволи да тренирате по-дълго, по-здраво и да се възстановите по-бързо в сравнение с когато и да било преди.
 
 
 
BCAA Sensation и неговите предимства!
BCAA напитка без въглехидрати!
Подпомага растежа и защитава мускулите!
Ускорява възстановяването след тренировка!
Зарежда с енергия и подобрява спортното представяне!
Обогатен с екстра ефективни съставки!
Има прозрачен състав!


Съдържание в 1 доза: 
Хранителни стойности 1 доза (11,5 g)
Л-левцин 5000 mg
Л-изолевцин 1250 mg
Л-валин 1250 mg
Л-таурин 1000 mg
Л-цитрулин малат 1000 mg
EPO-Drol (екстракт от Rhodiola Rosea) 100 mg
Super Grape (екстракт от гроздови семки) 100 mg
Калциев фосфат 100 mg
Калиев фосфат 100 mg
Натриев фосфат 100 mg
Astragin (екстракт от Astragalus и Panax Notoginseng) 50 mg
 
Други съставки:
 
Лимонена киселина, ябълчена киселина, естествени и изкуствени аромати, сукралоза, калиев ацесулфам, силициев диоксид, слънчогледов лецитин, сол, оцветител (бета-каротин).

Начин на прием:
 
Разбъркайте 1 доза (1 мерителна лъжица = 11,5 g) в 200 ml вода и изпийте преди и по време на тренировка. За максимален ефект разбъркайте 2 мерителни лъжички в 500 ml вода и изпийте.

Опаковка:
 
345гр / 30 дози 
 
Количество в 1 доза:

11.5гр
 
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.