EverBuild Liquid L-Carnitine 3000mg + Green Tea - 450 ml

Марка: EverBuild
Цена:42.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерEVERBUILD Liquid L-Carnitine 3000mg + Green Tea  е течна комбинация от едни от най-ефективните съставки за изгаряне на мазнините – л-карнитин, хром, екстракт от зелен чай и витамините от група B.
 
Това, което отличава суплемента от останалите подобни продукти, е че е с изключително висока концентрация на л-карнитин – цели 3 000 мг в доза от 10 мл!
 
 - Стимулира изгарянето на мазнините
 - Усвоява се много бързо
 - Дава повече енергия
 - Поддържа сърдечносъдовата система
 - Засилва метаболизма 
 - Регулира нивата на инсулина
 - Понижава нивата на холестерол в кръвта
 - Регулира кръвната захар
 - Ускорява възстановяването
 - Мощен антиоксидант
 
Л-карнитинът в Liquid L-Carnitine 3000mg + Green Tea пренася мастните киселини през клетъчната мембрана на червените мускулни влакна,  до клетъчните митохондрии, където мазнините се изгарят, освобождавайки необходимата за съкращението енергия. Получените при горенето отпадни продукти също се изхвърлят навън от клетките с помощта на Л-карнитина.
 
Тази му транспортна функция го прави незаменима хранителна добавка при продължителни аеробни натоварвания, средни по интензивност, където мазнините са основен източник на енергия. Течната формула е една от най-ефективните, като така се гарантира изключително бързо и пълно усвояване на активната съставка – нещо много важно за да бъде л-карнитинът максимално ефективен. Liquid L-Carnitine 3000mg + Green Tea съдържа цели 3 000 мг в доза!
 
Хромът е също много полезен елемент, който играе важна роля в обмяната на мазнините въглехидратите и белтъчините. Също така контролира нивата на кръвна захар и холестерол в организма. Хромът помага и за ефективния контрол върху телесното тегло, като играе ролята на важен фактор вподдържането на оптимални нива на кръвната глюкоза и действието на инсулина.
 
Витамините от група B в Liquid L-Carnitine 3000mg + Green Tea играят ключова роля в обмяната на веществата, изграждането на червените кръвни телца и поддържането на мускулната и нервната системи.
 
Енергийните свойства на зеления чай са познати още в древността, когато източните култури са го използвали като мощен тонизатор. Днес са известни всички полезни действия на зеления чай. Той стимулира мисловните процеси, като подобрява концентрацията и фокуса. Освен това, тойзасилва обмяната на веществата, като регулира термогенезата (производството на телесна топлина, главно използвайки мазнините) ѝ нивата на кръвната захар.

 

Съдържание в 1 доза (10 мл.):

L-Carnitine (as free form AA)   3000mg  **
Green Tea extract                 10mg  **
Chromium (as Picolinate)         200mg  167%
Vitamin B3       8mg   50%
Vitamin B5     2.5mg   50%
Vitamin B6     0.7mg   50%
Vitamin B12    1.2mcg  50%
 

Други съставки:

Citric acid, Natural & Artificial flavors, hantham gum, inulin, sodim citrate, xanthan gum, sucralose, acesulfate-k, sodium chloride, food color (E150-D), Sodium benzoate 0.1%(E211), Porassium sorbate 0.1%

 

Начин на прием:

Приемайте 1 доза(10 ml) преди тренировка

 

Опаковка:

450 мл.

Вкус: портокал

 

Количество в 1 доза:

10 мл.
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.