SFD BCAA AMINO COMPLEX 500gr/50serv

Марка: SFD
Цена:52.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерSFD BCAA AMINO COMPLEX е революционна хранителна добавка, предназначена за активни хора, съдържаща аминокиселини с разклонена верига (BCAA). BCAA са сред най-популярните добавки, използвани от физически активни хора.
 
BCAA включват:левцинът, изолевцинът и валинът принадлежат към групата на незаменимите аминокиселини, наречени екзогенни, т.е. тези, които трябва да бъдат снабдени с храна или под формата на добавка, тъй като тялото не е в състояние да ги синтезира самостоятелно. BCAA, за разлика от други аминокиселини, изграждащи протеини, се отличават със своята химическа структура, а именно наличието на разклонена алифатна странична верига и факта, че те се метаболизират не в черния дроб, а предимно в мускулната тъкан.
 
SFD BCAA AMINO COMPLEX осигурява концентрирана формула с най-високо хранително качество, богата на широк спектър от екзогенни и ендогенни аминокиселини, необходими за правилното протичане на анаболните процеси и подпомагане на антикатаболните процеси, протичащи в мускулната тъкан.
 
Състав: BCAA (l-левцин, l-валин, l-изолевцин), суроватъчен аминокиселинен комплекс [от мляко] , стабилизатор E414, регулатор на киселинността: ябълчена киселина, аромат, подсладител: сукралоза.
 
Съдържание в 1 доза:  10гр
 
 
L-левцин 2500 mg
L-валин 1250 mg
L-изолевцин 1250 mg
Суроватъчен аминокиселинен комплекс: 3030 mg
L-глутамин 667mg
L-аспарагинова киселина 410mg
L-лизин 363mg
L-пролин 258mg
L-Треонин 269mg
L-серин 203mg
L-фенилаланин 125 mg
L-тирозин 121mg
L-аргинин 90mg
L-глицин 70mg
L-метионин 82mg
L-хистидин 66mg
L-цистеин 43mg
L-триптофан 70mg
L-аланин 187mg
 
Начин на прием:
 
Приемайте 1 доза 2 до 3 пъти дневно. Преди, по време  и след тренировка.
Разтворете 1 доза 10гр с 200мл вода или напитка по ваш вкус.
 
Опаковка:
 
500гр/50дози
 
 
Количество в 1 доза:
 
1лъжица /10гр
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява при стайна температура. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.