SPRING MASS STAK Amix CarboJet Basic 6000g + Amix Creatine Monohydrat 300g+BIOTEC VITAMIN Complex 60tabs

Марка: KrasiviTela.com
Стара цена:
129.00 лв.
Цена:99.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерAmix CarboJet Basic

 

Amix CarboJet Basic представлява висококалоричен гейнър за покачване на тегло, специално създаден за състезатели по вдигане на тежести, културисти в период на интензивна подготовка, атлети, нуждаещи се от сила и издръжливост и спортисти с много високо ниво на метаболизъм.
 
Amix CarboJet Basic е изключително подходящ за атлети търсещи максимална мускулна маса, които тренират тежко и интензивно. . Калориите се доставят главно чрез суроватъчен протеин и въглехидратен комплекс, които захранват мускулите и натрупват гликогенни енергийни депа за сметка на мастните. Amix CarboJet Basic е отличен продукт, който ще Ви помогне да изградите качествена мускулна маса, повишите енергията и общото ниво на спортните резултати.
 
Amix CarboJet Basic е естествено богат на глутамин (глутаминова киселина) и верижно - разклонени аминокиселини (BCAA). CarboJet Basic може да бъде използван по всяко време, когато е необходим  прием на храна с високо съдържание на калории и протеини, за осигуряване на по-нататъшно ускорено покачване на килограми.
 
* Пред и след тренировъчно захранване;
* Максимално увеличава мускулната маса;
* Висококачествени въглехидрати и протеини;
* НЕ съдържа аспартам!;
* Съдържа въглехидрати с нисък и висок гликемичен индекс;
* Страхотен вкус;

 

Съдържание в 1 доза (1 мер. л. - 50 гр.):
Калории: 185       
- Калории от мазнини: 16,2
Мазнини 1,8 g 2,8 %
- Наситени мазнини 0,3 g 0,9 %
Въглехидрати 37,7 g 12,5 %
- Захари 10 g
Протеин 5 g
Холестерол  15 mg 5 %
 
Други съставки:
 Amix™ Protein Blend (Proprietary blend which contains: NonFat Whey,Ultrafiltered Instantized whey Protein Concentrate, Amino Acids Derived from Beef Protein), Amix™ CarboJet™ Basic Matrix (Proprietary Carbohydrate blend which contains: Maltodextrine (Glucose polymer), pure Crystalline Fructose /Derived from Corn/, Dextrose), low fat cocoa powder (only in chocolate flavour), stabilizers: xanthan and guar gum, soya lecithine, aroma, dye: (banana
flavour - curcumin, strawberry and forest fruits flavour - beetroot extract), sweeteners: Sucralose Splenda® and Acesulfame K
 
Начин на прием:
Смесете 1 лъжица от Amix CarboJet Basic (50 г.) с 200-250 мл. нискомаслено мляко или вода, разбъркайте за 30 сек. 
Приемайте 1 доза веднага след тренировка и още 1 - 2 дози между храненията в зависимост от вашите протеинови и въглехидратни нужди.
 
Опаковка:
6000 гр.
Вкусове: Шоколад, Ягода, Банан, Ванилия
 
Количество в 1 доза:
50 гр.
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.================================================================================Creatine Monohydrate (Креатин Монохидрат) е най-популярната, високо-ефективна и широко разпространена хранителна добавка за спортисти. Тя съдържа натурален компонент, произвеждан в организма, който стимулира естественото производство на АТФ - горивото, използвано от мускулите по време на интензивна контракция, доставяйки експлозивна енергия и мощна издръжливост. Amix Creatine Monohydrate е изключително подходящ за културисти, състезатели по вдигане на тежести, силови атлети и трениращите за издръжливост, всички онези, които се нуждаят от изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на експлозивната сила, максимална устойчивост и подобрение на общите спортни резултати.

 

Amix Creatine Monohydrate съдържа 100% чист, изключително фин, микронизиран и тестван посредством високоефективна течностна хроматография (HPLC) креатин монохидрат. При прием на креатин монохидрат, за максимално увеличение на мускулите и силата, е от съществено значение да се пият големи количества течности (вода). Това ще осигури достатъчно хидратиране на мускулите и последващ ефект на клетъчно разширение. Креатин монохидратът може да бъде комбиниран с други продукти на компанията Amix, като L-глутамин, аминокиселини или всеки суроватъчен протеин.
 
* Стимулира изграждането на чиста мускулна маса;
* Повишава силата и експлозивната мощ;
* Увеличава обема на мускулните клетки;
* Tестван чрез високоефективна течностна хроматография (HPLC);
*  Ускорява възстановяването
 
Съдържание в 1 доза (2 мер.л. 5 гр.):  
Superfine Micronized Creatine Monohydrate 5 000 mg
 
 
Други съставки
Pure creatine monohydrate
 
Начин на прием
Смесете 2 равнени чаени лъжички (5г.) с 200-300 мл. вода или сок и изпийте веднага. Приемайте 1 доза 30 - 40 мин. преди тренировка и още една веднага след тренировка.
Атлети, употребяващи креатин монохидрат,е необходимо да консумират адекватно количество вода за постигане на максимална хидратация и повишаване на метаболитните процеси.
 
Опаковка
300 гр.
 
Количество в 1 доза:
5 гр.
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване./


================================================================================


BIOTEC VITAMIN Complex – пълен комплекс от витамини и минерали
 
В днешно време е много трудно да достигнем нивото на задоволително и разнообразно хранене. Особено в модерния начин на живот, ние имаме нужда да презареждаме тялото си с всички вещества за здравословен начин на живот.
 
Независимо от възрастта, пола или спортната активност, ние трябва да си набавим минералите, витамините и важните микроелементи поне с помощта на Vita Complex
 
Този зашеметяващ и пълноценен витаминен и минерален комплекс предлага високоефективен  спектър на всички жизненоважни витамини и минерали, заедно с изобилие от други важни хранителни съставки.
 

Съдържание в 1 доза (1 таб.):

Vitamin A (as acetate) 910 ug 52%
Vitamin C (as ascorbic acid) 60 mg 75%
Vitamin D (as cholecalciferol) 5 ug 100%
Vitamin Е (as dl-alpha tocopheryl acetate) 15 mg 83%
Vitamin K (as phytonadione) 30 ug 40%
Thiamin (as thiamin mononitrate) 1,4 mg 127%
Riboflavin 1,6 mg 114%
Niacin (as niacinamide) 18 mg 112%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 2 mg 70%
Folic Acid 200 ug 100%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 1 ug 40%
Biotin 150 ug 300%
Pantothenic Acid (as d-calcium pantothenate) 6 mg 100%
Calcium (as dicalcium phosphate and calcium carbonate) 126 mg 15%
Iron (as iron sulfate) 4,2 mg 30%
Phosphorus (as dicalcium phosphate) 89 mg 12%
Iodine (as potassium iodide) 75 ug 50%
Magnesium (as magnesium oxide) 60 mg 16%
Zinc (as zinc oxide) 5 mg 50%
Selenium (sodium selenite) 25 ug 45%
Copper (as copper sulfate) 1 mg 100%
Manganese (as manganese sulfate) 1 mg 50%
Chromium (as chromium chloride) 25 ug 62%
Silicon (as silicon dioxide) 25 ug **
Bioperine (fruit) 2 mg **
 

Начин на прием:

1 капсула на ден

 

Опаковка:

60 таблетки

 

Количество в 1 доза:

1 таблетка
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.