SWEDISH Supplements CREAVOLUTION Caps 150 капсули, 25 Дози

Марка: SWEDISH Supplements
Стара цена:
70.00 лв.
Цена:65.00 лв.
бр:
 КУПИ
  • * Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лв.
  • * За поръчка до 50 лв цена на доставка 6.00 лв.
Тук можете да направите поръчка без регистрация
Въведете мобилен номерСУИДИШ СУПЛЕМЕНТС CREAVOLUTION 150 капсули *
 
Креатинът е може би най-добре проученото вещество с положително влияние върху силата и експлозивността на мускулите. Среща се в естествен вид в червеното месо и боровинките. Снабдява тялото с енергията, от която то се нуждае, за бърза, мощна и ефективна тренировка. Според EFSA (European Food Safty Authority), прием на 3 грама креатин дневно повишава физическата активност при многократно физическо усилие, свързано с краткотрайни и високо интензивни упражнения.
 
Creavolution е иновативен креатинов продукт, съдържащ 3 различносвързани форми на креатин, всяка с индивидуални свойства и характеристики. Всяка една от съставките е одобрена, а действието й е добре документирано.
 
Три-Креатин Малатът се получава от съединяването на 3 молекули креатин и 1 ябълчена киселина. По този начин се ускорява цикъла на Кребс, важен за увеличаване нивата на ATP в организма. Креатинът повишава осезаемо издръжливостта и силата на мускулите. Допълнителният му прием увеличава производителността и допринася за по-бързо и качествено възстановяване. Три-Креатин Малатът действа ефективно и заради наличието на ябълчена киселина, която директно участва в производството на енергия.
Креатин Нитратът е креатин в химична връзка с нитратни молекули. Отличава се с висока бионаличност (изключително висока степен и скорост на усвояване). Характеризира се със силна вътреклетъчна хидратация (задържа вода в самите мускулни клетки), а не извън тях. Основната разлика спрямо тази и други форми на креатина, е, че нитратните молекули стимулират производството на азотен окис (NO).
В Creavolution е включено и трето вещество - Cretinol-O-Phosphate (COP). То притежава мощно действие като кардиопротектор, намалявайки различните форми на аритмия. Подпомага сърдечната функция в условията на исхемии и при "Синдрома на Спортното сърце". Също така увеличава силата на сърдечните съкращения.
 
Продуктът на Swedish Supplement не съдържа ненужни пълнители и въглехидрати, а единствено активни вещества. Има и уникална буферна система, която го прави алкален и следователно по-малко чувствителен към стомашната киселина. Препоръчва се за спортисти, които искат да подобрят своята експлозивност и да намалят млечната киселина в мускулите.
 
Състав:
 
Съдържание в дневната доза (8 капсули):
 
Creavolution креатинова система 5000 мг:

Kреатинол о фосфат
Kреатин малат
Креатин пируват

Ab-zorb система 1000 мг:
 
R-алфа липоeва киселина 400 мг
Eкстракт от гроздово семе (95% OPC)
Kанела (екстракт) (Cinnulin PF)

Алкализираща система 500 мг :

Натриев бикарбонат 250 мг
от който натрий 68 мг
 
Калиев бикарбонат 250 мг
от който калий 97 мг
 
 
 
 
Съдържа още:  хипромелоза (НРМС), антислепващ агент, магнезиев стеарат, оцветители: титаниев диоксид.
 
Важно!
 
Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансирания хранителен режим.
 
Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени.
 
Съхранение: В хладни и сухи места, недостъпни за деца.
 
Опаковка: 200 капсули/25 дози
 
Производител: Swedish Supplements, Швеция.